'Akil insanlar' belli oldu

'Akil insanlar' belli oldu
Başbakan Erdoğan, 'Akil insanları' tespit ettiklerini açıklayarak, 'Perşembe günü bir araya geleceğiz' dedi...TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan...


Başbakan Erdoğan, 'Akil insanları' tespit ettiklerini açıklayarak, 'Perşembe günü bir araya geleceğiz' dedi...

TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinde rol alacak olan akil insanlarla ilgili açıklamada bulundu.

Erdoğan, çözüm sürecinin önemli bir aşaması olarak süreci takip edecek ve sürece yönelik toplumsal desteği perçinleyecek bir heyeti, kamuoyunda yaygın kullanılan adlandırmayla ''akil insanları'' tespit ettiklerini bildirdi.

Bir havuz oluşturduklarını ve bu havuz içinde bugün çalışmalarını yapacaklarını ifade eden Erdoğan, 7 ayrı coğrafi bölgeye göre bir planlama yapıp kısa süre zarfında da bu heyettekilerin isimlerini kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Erdoğan, heyetle büyük ihtimalle Perşembe akşamı bir araya gelerek istişare edeceklerini belirterek, "Hem biz bu heyetteki akil insanların görüş ve önerilerini dinleyecek, onlarla istişarede bulunacağız hem de onlar bölgelerimizde bir kısım etkinlikler gerçekleştirerek halkımızla, kanaat önderleriyle bir araya gelecekler" şeklinde konuştu.

GÖRÜŞME BAŞBAKANLIK OFİSİ'NDE

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, ''akil insanlar'' ile İstanbul'daki Başbakanlık Ofisi'nde görüşecek. 4 Nisan Perşembe günü saat 18.00'deki görüşmenin yemekli toplantıda şeklinde yapılacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.