Akdoğan: Kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin

Akdoğan: Kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin
 Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin Başbakan Yardımcısı Akdoğan, CHP Genel...

 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin

 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin sözlerine konusunda, "Kılıçdaroğlu kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin. Orada siyaset idamlarla şekilleniyor." ifadesini kullandı.

 

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık sistemine ilişkin sözlerine konusunda, "Kılıçdaroğlu kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin. Orada siyaset idamlarla şekilleniyor." ifadesini kullandı.

 

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklamada bulundu.

 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Kanla siyaseti birbirine karıştıran PKK/HDP'dir, Kılıçdaroğlu'nun anamuhalefet partisini bu derece marjinalleştirmesi demokrasi sorunudur. Kılıçdaroğlu, kanla işlerin yürüdüğü bir yer özlemi içindeyse Bangladeş'e gitsin. Orada siyaset idamlarla şekilleniyor." değerlendirmesinde bulundu.

 

Akdoğan paylaşımında ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Siyasi Tarihinde Yerli ve Milli İrade Programında yaptığı konuşmasında kullandığı "Kan ticaretine soyunanlar boşuna heveslenmesin, Kızılay dışında bir yere kan vermeyiz." sözlerini de paylaştı.

 

Muhabir: Ilkay Guder

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.