AK Partili kadınların sevinçleri yüzlerine de yansıdı?

AK Partili kadınların sevinçleri yüzlerine de yansıdı?
AK Parti Adana Kadın Kolları Teşkilatları, çok yorulmalarının semeresini seçimlerden zaferle çıkarak aldılar.AK Parti Adana Kadın Kolları Teşkilatları,...



AK Parti Adana Kadın Kolları Teşkilatları, çok yorulmalarının semeresini seçimlerden zaferle çıkarak aldılar.

AK Parti Adana Kadın Kolları Teşkilatları, başta İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse olmak üzere, 15 ilçenin kadın kolları başkanları ve kadın kolları teşkilatları yöneticileri, 12 Haziran genel seçimleri dolayısıyla çok yorulmalarının semeresini seçimlerden zaferle çıkarak aldılar.

12 Haziran akşamı seçim sonuçlarının sevincini il binasında bir araya gelerek kutlayan AK Partili kadınlara, Milletvekili hanımlarıyla, İl Başkanının hanımı da eşlik etti.

El ele tutuşarak birlik mesajı veren AK Partili kadınların sevinçleri yüzlerine de yansıdı.

 

KARAKÖSE; ?YAKIN DA, SEÇİM VARMIŞÇASINA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.?

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse 12 Haziran seçimleri sonrası tüm teşkilatını toplayıp, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Adana İl Başkanlığında yapılan toplantıya, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Yüreğir İlçe Kadın Kolları  Başkanı Hürü Çelik, Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Yılmaz, İl Genel meclisi üyeleri Gülnur Karslı ve Necla Sahı Kaya ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karaköse; ?Bu tarihi seçimlerde asıl mührü kadınlar vurmuştur ve seçim sonuçlarının belirleyici faktörü kadınlar olmuştur. En çokta, AK Parti sevdalısı kadınlar seçim sonuçlarına etki etmiştir. Adana Ak Parti Kadın Kolları olarak ilçeler, beldeler, köyler ve mahallelerde yani her yerde çalışmalar yaptık. Çalışmalarımıza Milletvekillerimizin hanımları, İl Başkanımızın hanımı, Belediye Başkanlarımızın hanımları, İl Genel meclisi ve Belediye meclisi kadın üyeleriyle birlikte çok çalıştık ve çalışmalarımızı zaferle sonuçlandırdık. Bunu için sevinçliyiz ve gururluyuz. Ama şımarmayacağız, vakarlı bir şekilde çalışmalarımıza sanki yakın da seçim varmışçasına devam edeceğiz.

Adanalı, Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan?ın ?Ustalık? dönemini ezici bir çoğunlukla onaylamıştır. Adana ve tüm Türkiye adeta bir şantiyeye dönecek. Uzlaşıyla yapılacak yeni anayasa ile ülkemiz hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkacaktır.

Ben bu vesileyle seçim çalışmalarımız sırasında emeği geçen herkese, özellikle isimsiz kahramanlarımız kadınlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum  ? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.