AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı Malazgirt’te..

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı Malazgirt’te..
Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı Malazgirt’te..

Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Çarho mevkisindeki 400 dönümlük alanda düzenlenen etkinliklere gelen vatandaşlar, kök börü, atlı okçuluk, cirit, güreş müsabakaları ve geleneksel oyunlar ile Kırgızların gelin-damat, beşik toyu etkinliklerini ilgiyle izlendi.

kilcadir.jpg

Etkinlik alanında kurulan çadırlarda sergilenen geleneksel el sanatları ürünlerini inceleyen vatandaşlar, unutulmaya yüz tutan oyunlara da eşlik ederek çocukluk yıllarına döndü.

Farklı illerden gelerek stant açan dernekler, alanda düzenledikleri etkinliklerle vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatırken, düzenlenen müsabakalar seyircileri heyecanlandırdı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilat Üyeleri, Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümünde Ahlat'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı, Anadolu topraklarını Dâr-ül İslam’a katan, bizlere yurt kılan Malazgirt Zaferi’nin 947. Yıl dönümünde, Sultan Alparslan ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd etmek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmek için İstanbul’dan Muş - Malazgirt ‘e geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak:

“Bizlere Anadolu'nun kapılarını açan büyük zaferin yıldönümünde, Anadolu'nun Fethi 1071 Malazgirt Programı'na katılarak, Sultan Alparslan ve kahraman ordusunu rahmet ve minnetle andık. İstanbul teşkilatları olarak; katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.