Ak Parti Adaylarına Saldırı!

Ak Parti Adaylarına Saldırı!
Adana'da, AK Parti Milletvekili adayları, seçim çalışması yaptıkları sırada taşlı sopalı saldırıya uğradı. Alınan bilgiye göre, olay merkez...




Adana'da, AK Parti Milletvekili adayları, seçim çalışması yaptıkları sırada taşlı sopalı saldırıya uğradı.

 

Alınan bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi.

AK Parti Adana Milletvekili adayları Mehmet Şükrü Erdinç, Ali Yüzükçü ve Ebubekir Akdeniz, parti çalışmalarını anlatmak için bir kahvehaneye girdi. Burada sözlü saldırısına uğrayan vekil adayları, kahvehaneden ayrılırken çevreden toplanan bir grubun taşlı sopalı saldırısına uğradı.

Araçlarının camları kırılan ve kaportaları hasar gören milletvekili adaylarından Ali Yüzükçü ve Ebubekir Akdeniz'e taş isabet etti. Adaylardan Mehmet Şükrü Erdinç ise boynuna sopa darbesi aldı.

Saldırının ardından Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen biri minibüs 3 araçta olay yeri ekipleri parmak izi incelemesi yaptı.

Milletvekili adaylarından Ali Yüzükçü, saldırıyı üç beş kişinin yaptığını belirterek, "Burada bu yapılan eylemin, oradaki yaşayan tüm vatandaşlara mal edilmemesi gerekir. Olayı yapanları kınıyorum" dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Şükrü Erdinç de, olayı kendini bilmez kişilerin hareketi olarak nitelendirerek, "Bu olayı bir bölgeye bir şehre bir şekle sokmanın bir mantığı olamaz. Oradaki belli cahillerin yaptığı bir taşkınlık" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.