Ahmet Kurtepeli lisesi öğrencileriyle gurur duydu

Ahmet Kurtepeli lisesi öğrencileriyle gurur duydu
 Bilim şenliği kermesle süslendiADANA- Ahmet Kurttepeli lisesi? nin her yıl gelenek haline getirdiği ?Bilim Şenliği ve Kermes? bu yılda coşkuyla kutlandı....

 

Bilim şenliği kermesle süslendi

ADANA- Ahmet Kurttepeli lisesi? nin her yıl gelenek haline getirdiği ?Bilim Şenliği ve Kermes? bu yılda coşkuyla kutlandı. Okul bahçesinde gerçekleşen 7. Geleneksel ?Bilimsel Şenliği ve  Kermes?e çeşitli okulların Müdür, Müdür Yardımcıları, öğretmen , veli ve öğrenciler katılarak büyük ilgi gösterdi. Ahmet Kurttepeli lisesi Müdürü Necdet Öner, amaçlarını çocukların ufkunu açmak doğaya ve insanlığa karşı bilinçli insanlar yetiştirmek olduğunu söyledi. Öner, öğrencilerimize bilimi sevdirmek amacıyla her yıl şenlik düzenlediklerini belirterek, "Bilimin hayatın içinde sıkıcı olmadığını göstermek istedik. Çocuklarımızın günlük hayata uygulayabilecekleri yeteneklerini ürettikleri projeleriyle sergiledik. Şenliğimize ek olarak bir de kentimizin  damak zevkini de kermesle paylaştık . Aktivitemize katılan herkese, kermeste desteğini esirgemeyen velilerimize, emek sarf eden öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim "dedi.

Misafirlerin ilgiyle takip ettiği stantlardaki, ?Yeşil ev, Gıda boyası eldesi ve Fanlı ev? gibi projeler beğeni kazandı.

Ayrıca şenlik? de bilim projesi dalında dereceye giren Çağrı Sedefoğlu, Özge Nur ve Samet Kaşan adlı öğrencilere  belge ve çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.