Adana’da Bilardo Turnuvası tamamlandı

Adana’da Bilardo Turnuvası tamamlandı
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinden 19 Mayıs Atatürk Kupası Akademi Bilardo Spor Salon’un da sona erdi.

akif-guvenmez.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Kupası Bilardo İl Birinciliği sona erdi.

adanada-bilardo-turnuvasi.jpg

5 gün boyunca 44 sporcunun birbirinden çekişmeli mücadelelerine sahne olan 19 Mayıs Atatürk Kupası Bilardo İl Birinciliği bugün yapılan final müsabakasıyla sona erdi. Rakiplerine şans tanımayarak altın madalyanın sahibi olan isim Akif Güvenmez olurken, ikinciliği Tayfun Doğan, üçüncülüğü Fatih Sarcıhan, dördüncülüğü ise Burhan Yeğit kazandı. Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreniyle sporculara kupa ve madalyaları Mesut Uçak, Fatih Çevik, Mehmet Pütün, Turgay Çarpan takdim etti.

Dereceye Girenler:

1- Akif Güvenmez

2- Tayfun Doğan

3- Fatih Sarcıhan

4- Burhan Yeğit

Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.