50 bin kişi 'Haydi Anadolu' dedi?

50 bin kişi 'Haydi Anadolu' dedi?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'e çok önem verdiği gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 50 bin gencin katıldığı şölende, stadı dolduranlar 'Haydi...



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'e çok önem verdiği gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 50 bin gencin katıldığı şölende, stadı dolduranlar 'Haydi Anadolu'yu söyledi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde AK Parti Gençlik Şöleni'nde başta İstanbul ve Türkiye'nin değişik illerinden yaklaşık 50 bin genç buluştu..

AK Parti mitinglerinin vazgeçilmez şarkısı 'Haydi Anadolu'nun söz ve bestecisi Uğur Işılak da, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının öncesinde alanı dolduran binlerce gençle beraber sevilen eserleri ve 'Haydi Anadolu' şarkısını söyledi..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ecdadımızın üç kıtaya adalet, eşitlik, barış ve huzur götürdüğünü ifade ederek, Arif Nihat Asya'dan okuduğu şiirle gençlere kendilerini küçük görmemeleri mesajını verdi.


"Siz bu ülkenin en büyük zenginliğisiniz, sizler umutsunuz. Size daha büyük bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim yaşadığımız acıları çekmemeniz için Türkiye'yi baştan başa inşa ediyoruz. Bu kutlu yolda gönül huzuruyla size teslim etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu ülkenin gençlerini yürekten kutluyorum" dedi.

HABER 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.