Ziyaettin Yağcı, İl Kadın Kollarının toplantısına katıldı?

Ziyaettin Yağcı, İl Kadın Kollarının toplantısına katıldı?
AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, İl Kadın Kollarının toplantısını katılarak, AK Partili kadınlarla tanışma fırsatı buldu.Geçtiğimiz...



AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, İl Kadın Kollarının toplantısını katılarak, AK Partili kadınlarla tanışma fırsatı buldu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Adana İl Başkanlığına atanan Ziyaettin Yağcı, AK Parti Adana İl Kadın Kollarının Yönetim Kurulu toplantısına iştirak etti.

Her hafta rutin olarak yapılan AK Parti Adana İl Kadın Kolları teşkilatının toplantısı Emine Karaköse başkanlığında yapıldı.

Bu haftaki toplantıya iştirak ederek AK Partili kadınlarla tanışan ve onlarla bir süre sohbet eden AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, kadın ve ana olmanın, insanlık tarihinde her zaman için önemli bir değer olarak yer aldığını ifade etti. Bu bakış açısıyla bakıldığında, Kadın Kollarının AK Parti içindeki en önemli teşkilat olduğunu belirtti.

Ziyaettin Yağcı konuşmasında şunları söyledi; ?Kadınlarımız tarih boyunca olduğu gibi, AK Parti?nin kuruluşunda ve çalışmalarında da hep belirleyici faktör olarak ön plana çıkmıştır. Öyle tahmin ediyorum ki, tüm seçimlerde olduğu gibi en son yapılan 2011 Genel Seçimlerinde de sonucu belirleyen ve AK partimize en büyük desteği veren kadınlarımız olmuştur. Çünkü biz erkekler propaganda çalışması yaparken kapıdan selam verip, kapıda görüşerek evlere uğrayabiliyoruz ama sizler her evin içine kadar girip kadın kadına, yüz yüze ve bire bir her şeyi anlatabiliyorsunuz. Onun için Kadın Kolları adeta teşkilatımızın kılcal damarları gibidir. Ben sizlerin ve partimizin ağabeyi konumunda olarak görev yapacağım. Ve yine sizlerinde yardımı ve desteği ile hep birlikte çalışıp, çok daha başarılı işlere imza atacağız. Benim buna olan inancım tamdır. Allah bizleri mahcup etmesin.?

Toplantılarına katılarak kendilerini onurlandırdığı için AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı?ya teşekkür eden AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, her zaman olduğu gibi, ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini, bundan sonra ise daha başka bir şevk ve daha başka bir sevinçle çalışacaklarını söyledi. Karaköse; ?Ziyaettin ağabeyimiz, bizim kendimize hep örnek aldığımız bir büyüğümüzdü. Bizim, kendisini adeta bir baba konumda görüp sorunlarımızı paylaştığımız biriydi. Şimdi ise İl Başkanımız oldu. Bu durum bizleri oldukça mutlu etmiştir. Kendisiyle uyum içinde çalışarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.?dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.