Zaman Gazetesine Protesto

Zaman Gazetesine Protesto
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı?nın yürüttüğü ?yolsuzluk ve rüşvet? operasyonuna yönelik kışkırtıcı haberlerini sürdüren Zaman Gazetesi önünde...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonuna yönelik kışkırtıcı haberlerini sürdüren Zaman Gazetesi önünde dün de protesto gösterisi gerçekleştirildi.

KAMUOYU YANILTILMAYA ÇALIŞILIYOR'

İçlerinde Gülen Cemaati'ne mensup kişilerin de bulunduğu grup adına açıklama yapan İsmail Kayaduman, 22 milyon kişinin oy verdiği, gönül bağı kurduğu partide 3-5 kişinin adının karıştığı operasyonda mahkeme sonucu beklenmeden tüm parti ve partililer zan altında bırakılmaya çalışıldığını söyledi. Kayaduman; 'Bizler haksızlık-hırsızlık ve yolsuzluk yapanların kim olursa olsun cezalandırılmasından taraf olmuştur. Her kim olursa olsun 3 farklı davanın bir tek davaymış gibi gösterilip kamuoyu yanıltılmaya çalışılmaktadır' dedi.

'HALK BANKASI İTİBARSIZLAŞTIRILIYOR'

Grup adına yapılan açıklamada, 'Bizler bu karanlık odaklı mihrapların asıl davasının devletimizin nadide kurumlarından Halk Bankası'nın itibarsızlaştırılmasını ve bu şekilde devletimizin güçsüzleştirilmesini ve bu ülkede kaos yaratılmaya çalışıldığına inanıyoruz. Fethullah Gülen'in en son konuşmasında sarf ettiği bir Müslüman'ın ağzına yakışmayan bu ahlak dışı bedduaları keşke daha önceden milyonlarca Müslüman'ın kanının akıtıldığı Saraybosna'da BM'ye, Çeçenistan'da Rusya'ya, Doğu Türkistan'da Çin'e, Irak ve Afganistan'da ABD'ye, Filistin Gazze'de ve Mavi Marmara'da İsrail'e etmesini beklerdik' denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum