Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu’nda İftar

Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu’nda İftar
Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü..

20190516_194418.jpg

Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu’nda İftar

Yüreğir Belediyesi, Yüreğir  Müftülüğü ve Yüreğir  İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına, okul müdürleri, müftülük personeli, kamu yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

iftar-7.jpg

Program, Kur'an - ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşmasını Yüreğir İlçe Müftüsü Celal Büyük yaptı.  

img-20190516-wa0037.jpg

Programa Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tülay Avcı Ekiz, Yüreğir İlçe Müftüsü Celal Büyük, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı A. Murat Benlice,program koordinatörü Uğur Kocatürk, okul müdürleri, yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

iftar-9.jpg

Birlik ve beraberliğin kuvvetlendiği mübarek Ramazan ayında, Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde verilen iftar yoğun ilgi gördü.

 

iftar-5-003.jpg

Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tülay Avcı Ekiz:

Adana Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş'ın himayelerinde başlatılmış olan Güney Adana Kalkınma programı kapsamında 'Gönüllerdebiriz' dahilinde Yüreğir Belediyemizin öncülüğünde, Yüreğir İlçe Müftülüğümüz koordinasyonu ile Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenci ve veli buluşmasıyla 500 kişilik iftar yemeğinde bir araya geldik.


Başta Yüreğir Belediye başkanımız Sayın.M. Fatih Kocaispir Beyefendiye teşrif eden Başkan Yardımcısı Sayın Murat BENLİCE Beyefendi, Sayın İlçe Müftümüz Celal Büyük Beyefendi, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşriflerinden dolayı ayrıca programın hazırlanmasında kordinatör Uğur Kocatürk beye , Müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, yardımcı personelimize teşekkür ederiz..”

iftar-2-008.jpg

İftar programında öğrencilerle yakından ilgilenen Ortaokul Müdürü Avcı Ekiz, konuklarla da tek tek ilgilenerek birlik beraberlik içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar programı, okunan Kuran-ı Kerim'den sonra yapılan dualarla son buldu..

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.