Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi”

Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi”
Gönüllü Gençler Tarafından Uluslararası İşitme Engelliler Haftası Kutlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından Gençlerin İyilik Projesi gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığ'nın "Gençlerin İyilik Ağacı" Projesi kapsamında 19-25 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası sebebiyle Yüreğir Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri ile Seyhan İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören işitme engelli bireylere okulunda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Dünyada da engelliliğe yönelik uygulanan yasal düzenlemelerin yanı sıra engelliliğe dikkat çekmek ve halkı bilinçlendirmek amacıyla belirlenen “19-25 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası sebebiyle düzenlenen etkinliğe işaret dili eğitimi alan öğrenciler, gönüllülük kulübü üyeleri ve gençlik merkezi liderleri katıldı.

Seyhan İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte işitme engelli bireylerle çocuk oyunları, sokak oyunları, halat çekme yarışı, ip atlama, balon oyunları, yüz boyama ve resim yapma gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.