Yüksekova'da gergin dakikalar

Yüksekova'da gergin dakikalar
Hakkari?nin Yüksekova ilçesinde, PKK üyelerine ait mezarların saldırıya uğradığı gerekçesiyle sokağa dökülen grup, polisle çatıştı, olaylarda 2...

Hakkari?nin Yüksekova ilçesinde, PKK üyelerine ait mezarların saldırıya uğradığı gerekçesiyle sokağa dökülen grup, polisle çatıştı, olaylarda 2 kişi öldü.

PKK üyelerine ait mezarların tahrip edilmesini protesto eden kalabalık, düzenlenen yürüyüşün ardından şehir merkezinde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından, polise ait zırhlı araca havai fişeklerle saldıran gruba polis plastik mermi, gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti. Göstericilerin taş ve molotofkokteyli ile karşılık verdi.

YÜKSEKOVA?DA ÇIKAN OLAYLARDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hakkari?nin Yüksekova ilçesinde, PKK üyelerine ait mezarların saldırıya uğramasını protesto eden grupla polis arasında çıkan olaylarda 2 kişi hayatını kaybetti.

Öğle saatlerinde PKK mensuplarına ait mezarların tahrip edilmesini protesto eden grupla polisler arasında çıkan olaylarda, silahla vurulduğu iddia edilen amca ve yeğen olan Veysel ve Reşat İ. isimli vatandaşlar, kaldırıldıkları Yüksekova Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybettiler. Veysel ve Reşat İ.?nin
ölüm nedenlerinin otopsi sonucu netlik kazanacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.