Yüksek Askeri Şura toplantısı bitti?

Yüksek Askeri Şura toplantısı bitti?
 Genelkurmay Karargahındaki YAŞ toplantısı sona erdi. 3 generalin açığa alınmasından sonra yapılan toplantıdan ihraç kararı çıkmadı.Yüksek...

 

Genelkurmay Karargahındaki YAŞ toplantısı sona erdi. 3 generalin açığa alınmasından sonra yapılan toplantıdan ihraç kararı çıkmadı.

Yüksek Askeri Şura toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Harbe Hazırlık Durumu incelenerek, bu kapsamda ortaya çıkan ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçları karşılamak için alınan tedbirlerin değerlendirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı Çakmak Salonu'nda sabah saatlerinde başlayan olağan toplantıya öğle verilen aranın ardından devam edildi.

Toplantıda, başta Türk Silahlı Kuvvetlerinin personel, eğitim, disiplin konuları olmak üzere planlı faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının sona ermesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı Karargahından ayrıldı.
 

İŞTE O AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı Çakmak Salonu'nda sabah saatlerinde başlayan olağan toplantıya öğle verilen aranın ardından devam edildi. Toplantıda, başta Türk Silahlı Kuvvetlerinin personel, eğitim, disiplin konuları olmak üzere planlı faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının sona ermesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, GenelkurmayBaşkanlığı Karargahından ayrıldı.

Toplantı sonrasında TSK'nın resmiinternetsitesinden yapılan yazılı açıklamada;

"1. Yüksek Askerî Şûra Olağan Toplantısı, 30 Kasım 2010 tarihinde, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında yapılmıştır.

2. Toplantıda;

a. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Harbe Hazırlık Durumu incelenerek, bu kapsamda ortaya çıkan ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçları karşılamak için alınan tedbirler değerlendirilmiş,

b. Hudutların mevcut durumu üzerinde durulmuş ve hudut güvenliği konusunda alınması gereken tedbirler görüşülmüştür.

Saygıyla duyurulur." denildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.