Yörük Türkmenler CHP'li Türkmen'i Onursal Başkan Seçti

Yörük Türkmenler CHP'li Türkmen'i Onursal Başkan Seçti
 CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Adana Yörük Türkmen Kültür Dayanışma Derneği Onursal Başkanlığı’na layık görüldü.Seçim...

 

CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Adana Yörük Türkmen Kültür Dayanışma Derneği Onursal Başkanlığı’na layık görüldü.


Seçim çalışmaları kapsamında, derneği ziyaret eden Türkmen, Türkiye’nin bir çok farklı kesimi bünyesinde barındırdığını, bunun da ülkenin vazgeçilmez bir güzelliği olduğunu ifade etti.
CHP’nin dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın Türkiye’yi kucaklayacağını anlatan Türkmen’e, Yörük Türkmenler, destek vereceklerini açıkladıkları Av. Türkmen’i özverili çalışmaları nedeniyle Adana Yörük Kültür Dayanışma Derneği Onursal Başkanı seçti.
“DERNEKLER KANUNU ÖZGÜRLÜKÇÜ OLACAK”
Adana Yörük Türkmen Kültür Dayanışma Derneği’nde, CHP’nin sivil toplum kuruluşlarına yönelik projelerini anlatan CHP Adana Milletvekili Adayı Türkmen, “Partimizin iktidarında sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını sıfırlayacağız. STK’ların özerkliklerini koruyabilmeleri için mali destekler eşit ve sürekli verilecek. STK’ların önündeki bürokratik engeller kalkacak. Bizler toplumun her yerinde özgürlüğü savunuyoruz ve bu kapsamda Dernekler Kanunu daha özgürlükçü olacak” dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.