Yılmazel,  Bölge Antrenörleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Yılmazel,   Bölge Antrenörleriyle Toplantı Gerçekleştirdi
Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yılmazel, Bölge Antrenörleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

-Yılmazel: “Okulları Tarayarak Sporcu, Kulüp ve Aile 

Üçgeniyle  Tüm Branşlarda Yeni Yetenekler Kazanmalıyız”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, bölge antrenörlerinin okulları tarayarak, sporcu, kulüp ve aile üçgeniyle tüm branşlarda yeni yetenekler kazanmalarını gerektiğini söyledi.

Yılmazel, Menderes Spor Salonu Toplantı Odası’nda 61 bölge antrenörüyle gerçekleştirdiği sezon değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, antrenörlerin daha özverili davranarak spor yapmak isteyen her kesime ulaşmalarını istedi.

Antrenörlerin eksik olan malzeme ve araç-gereçleri tamamlayacaklarını ifade eden Yılmazel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bazı antrenörlerin istediğimiz gibi verimli olmadıklarını gözlemliyorum. Tüm antrenörlerin mesai kavramı düşünmeden daha çok çalışmalarını bekliyorum. Okulları tarayarak sporcu, kulüp ve aile üçgeniyle tüm branşlarda yeni yetenekler kazanmalıyız. Günlük, haftalık ve aylık çalışma programını hazırlayarak bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Bizlerin asli görevi, tüm okul ve kulüplere ayrıca spor yapmak isteyenlere hizmet vermek olmalıdır. Çevremizde ve sokaklarda uyuşturucu ve kötü alışkanlıkları bulunan çocuk sayısı azımsanmayacak derecede fazla. Sokağa itilen çocukların vebali antrenörlerin sırtında. Bunları spora kazandırmalıyız.”

-Tesisler ve Personel Antrenörlerin Hizmetinde-

Yılmazel:" 15 gün veya ayda bir tüm branşlarda antrenörlerin müsabaka yaparak kaliteyi artırmalarını istiyorum.  Kapım 24 saat tüm antrenörlere açık. Tüm antrenörlerin proje üretmeleri bekliyorum.  Tesisler ve personel antrenörlerin hizmetinde” diye konuştu.

Toplantıya, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Ramazan Bahadır ,Spor Uzmanı Yusuf Güngördü ve antrenörler katıldı.

 

Kaynak:adanapost

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.