Yılın Ahisi Onat’tan Barışık’a Teşekkür Ziyareti…

Yılın Ahisi Onat’tan Barışık’a Teşekkür Ziyareti…
  8.Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlamaları kapsamında,  İl Kutlama Komitesi tarafından düzenlenen Yılın Ahisi Seçmeleri’nde Adana’da...

 

 

8.Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlamaları kapsamında,  İl Kutlama Komitesi tarafından düzenlenen Yılın Ahisi Seçmeleri’nde Adana’da Yılın Ahisi seçilen 74 yaşındaki elektronikçi esnafı Orhan Onat, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Adana Atatürk Parkı yanındaki 75.Yıl Sanat Galerisi önünde gerçekleştirilen etkinliklerde, Adana Valisi Mustafa Büyük ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık tarafından, Ahilik kaftanı giydirilerek büyük onur ve sevinç yaşayan Fonik Radyo Sahibi Orhan Onat, yaşadığı mutluluk nedeniyle, katkısı olan herkese teşekkür etti.

 

Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Salih Diptaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Barışık’ı, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’ndaki makamında ziyaret eden 2015 Adana Ahisi Orhan Onat, “Allah sizlerden razı olsun. Bana 40 yılı aşan meslek hayatımda, mutluluğun en büyüğünü yaşattınız.  Bu onuru bana layık gören tüm İl Kutlama Komitesi Üyelerine, şahsınızda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

 

Oda Başkanı Salih Diptaş da, Birlik Başkanı Kazım Barışık’ın her zaman tarafsız ve adil yönetimiyle, tüm esnaf teşkilatının takdirini kazandığını belirterek, yönetim kurulu adına bir teşekkür plaketi verdi. 

 

Başkan Diptaş, “Sayın Başkanımız Kazım Barışık’a, Orhan Onat ağbinin şahsında ve odamıza üye esnaflarımız adına teşekkür ediyorum. Yılın Ahisi’ni, elektronikçi esnafı arasından seçerek, hem Orhan Onat ağbiyi, hem de bizleri mutlu ettiler. Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Birlik Başkanı Kazım Barışık da, Adana’da Yılın Ahisi Seçimleri’nde, İl Kutlama Komitesi’nin her zaman hakkaniyet ölçülerinde kararlar verdiğini, Orhan Onat’ın da, ilerleyen yaşına rağmen hala aktif çalışan bir esnaf olarak Yılın Ahisi olmayı hak ettiğini belirtti. Barışık, “Biz her zaman, her şartta doğrudan, doğrulardan yanayız.  Yılın Ahisi seçiminde kıstaslar bellidir. Buna uyan tüm esnaflarımız Ahi adayıdır. Bugüne kadar Adana’da 8 esnafımızı Yılın Ahisi seçmiş olduk. Allah hepsine uzun ömürler versin. İnşallah, seneye de bir başka meslek grubundan esnafımız bu onura nail olur.  Allah, tüm esnaf ve sanatkârlarımıza, sağlık, sıhhat, mutluluk, işlerinde bol ve bereketli kazançlar nasip etsin”diyerek alkış gördü.  

Teşekkür ziyaretinde, Adana ESOB Başkan Vekilleri; Nihat Sözütek ve Mustafa Göktaş da hazır bulundu. 

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.