Yıldıray Arıkan?ın Öğretmenler Günü mesajı

Yıldıray Arıkan?ın Öğretmenler Günü mesajı
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ?Geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen ve hiçbir zorluktan...

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ?Geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen ve hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan öğretmenlerimiz, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık" dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk?e başöğretmenlik unvanının verilişinin yıl dönümü olan 24 Kasım 1928 ve aynı zamanda 1981 yılından beri kutladığımız Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Öğretmenlerimizi yılda bir defa değil hergün hatırlamak ve sahip çıkmak gerektiğini belirten Başkan Yıldıray Arıkan, ?Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş bir donanımla yetiştiren, en zor koşullarda dahi ülkesine, milletine ve gelecek nesillere bağlı hizmet veren bütün öğretmenlerimize gösterdikleri fedakârlık ve özveri için çok şey borçluyuz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen ve hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan öğretmenlerimiz, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık?dedi.

Başkan Arıkan, "Bu duygu ve düşüncelerle başta modern Türkiye'nin kurucusu, başöğretmen büyük önder Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.