Yelken Teşvik Müsabakaları

Yelken Teşvik Müsabakaları
Müsabakaya Katılan 35 Sporcuya da Madalya VerildiYelken Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ?Yelken Teşvik Müsabakaları? tamamlandı.Yelken...


Müsabakaya Katılan 35 Sporcuya da Madalya Verildi

Yelken Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ?Yelken Teşvik Müsabakaları? tamamlandı.

Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Hasan Akıllı,Adana Yelken İhtisas kulübünde yapılan müsabakalara 15?i bayan toplam 35 sporcunun katıldığını söyledi.

Akıllı, iki gün süren müsabakaların büyük çekişmelere sahne olduğu, sporcuların birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettiklerini, hedeflerinin milli takımlara Adana?dan daha çok sporcu kazandırmak olduğunu ifade etti.

Optimist, Laser 4.7, Lasser Radyal, Winsorf, RS:X kategorilerinde yarıştıklarını kaydeden Akıllı, ?10-18 yaşarası sporcuların gerçekleştirildiği müsabakalar çok verimli geçti. Ayda bir müsabaka yaparak sporcuları hazır bulunduruyoruz. Seyhan Baraj Gölü 12 ay spor yapmaya elverişli. Bu fırsatı iyişekilde değerlendiriyoruz? diye konuştu.

Ayrıca katılan tüm sporculara madalya verildi. Sporculara madalyalarını Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Hasan Akıllı, yelken antrenörleri Armağan Koç, Harun Koç, Emrah Sürmen taktılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.