Yasin Aktay: 'Türkiye şamar oğlanı değil'

Yasin Aktay: 'Türkiye şamar oğlanı değil'
 Türkiye'nin kimsenin şamar oğlanı olmadığını belirten Aktay "Görmeden bilmeden her topa girmeyin" çağrısında bulundu. Aktay ayrıca paralel yapı'nın...

 

Türkiye'nin kimsenin şamar oğlanı olmadığını belirten Aktay "Görmeden bilmeden her topa girmeyin" çağrısında bulundu. Aktay ayrıca paralel yapı'nın yargı içerisindeki üyelerini tetikçi gibi kullandığını da söyledi.

 

?GÖRMEDEN, BİLMEDEN HER TOPA GİRMEYİN?

Türkiye hiç kimsenin şamar oğlanı değil. Ne olup bittiğini, bilmeden hemen her topa girmeyin. Sazan gibi her şeye düşmeyin. Oltayı sallayan burada paralel yapı, siz onun tezgahına geliyorsunuz. Siz Avrupa Birliğisiniz, biraz vakur olun, biraz ciddi olun, her oltaya düşmeyin.  Eğer mevzu bahis olan bu dava ise, bu dava yüzünden kırılacak ise yuh Avrupa Birliği?ne.

 

?ÜYELERİNİ TETİKÇİ GİBİ KULLANIYORLAR?

Yargı içerisindeki kendi adamlarını bir imkan ve sermaye gibi değerlendiriyor, Hatta bir tetikçi gibi değerlendiriyor. Böyle bir şey varsa yargının bunlardan temizlenmesi, polisin bunlardan temizlenmesi, kaçınılmaz bir şey. Hükümet olarak belki de şu ana kadar karşılaştığımız en ağır sorumluk.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.