Yardımları 'Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Türkiye' diye karşıladılar

Yardımları 'Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Türkiye' diye karşıladılar
 Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden gönderilen yardımları "Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Türkiye” sloganları...

 

Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden gönderilen yardımları "Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Türkiye” sloganları ile karşıladı.

 

Yardımları 'Yaşasın Erdoğan, yaşasın Türkiye' diye karşıladılar - Tıkla İzle

Hayrat Vakfı ve Sandıklı Belediyesi işbirliği ile kısa sürede Bayırbucak Türkmenleri için toplanan 12 TIR dolusu yardım tampon bölgede Bayırbucak Türkmenlerine teslim edildi. Yardımları götüren Hayrat Vakfı Sandıklı Temsilcisi Osman Gönülseven ve Yardımcısı Engin Karagöl, yardımları Türkmenlere teslim etti. Bayırbucak Türkmenleri temsilcilerine teslim edilen erzaklar için teşekkür eden Türkmenler, yapılan yardımları “Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Türkiye” sloganları ile karşıladı.

Osman Gönülseven, yaptığı açıklamada; “Sandıklı’dan kısa sürede toplanan 12 TIR’lık yardımı Türkmen kardeşlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tampon bölgeye getirilen kamyonlar ile sevkiyatı yapılan yardımlar tek tek ihtiyaç sahibi Türkmenlerin evine ulaştırıldı. Bu yardımların toplanmasında büyük emeği olan başta Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ve Sandıklılı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ALİ BAYAR 

AFYONKARAHİSAR 

İHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.