YAĞMUR ADANA'DA HAYATI FELÇ ETTİ

YAĞMUR ADANA'DA HAYATI FELÇ ETTİ
- ADANA'DA SABAH BAŞLAYAN VE ARALIKLARLA DEVAM EDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLAR SU GÖLÜ OLDU, DEMİR KÖPRÜ ALTINDA SÜRÜCÜLER MAHSUR KALDIADANA...



- ADANA'DA SABAH BAŞLAYAN VE ARALIKLARLA DEVAM EDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ NEDENİYLE YOLLAR SU GÖLÜ OLDU, DEMİR KÖPRÜ ALTINDA SÜRÜCÜLER MAHSUR KALDI

ADANA (İHA) - Adana'da sabah başlayan ve aralıklarla devam eden şiddetli yağışlar nedeniyle yollar adeta su gölüne dönerken sürücüler zor anlar yaşadı. Bir otomobil içinde sürücüyle suya kapılması son anda önlendi.

Türkiye'yi etkisi altına alan yağışlı hava Adana'da da etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle Adanalılar zor anlar yaşadı. Yağmur nedeniyle özelikle yollar gölete dönünce vatandaşlar gidecekleri yerlere ulaşmak için ilginç yöntemler denedi. Bazı vatandaşların ayakları ıslanmaması için duvarın kenarından gittiği görüldü. Yağmur nedeniyle Alparslan Türkeş Bulvarı başlangıcındaki demir köprü altıda tamamen su doldu. Sürücülerin köprünün altından geçmesi için önlem aldı ancak bazı sürücüler polisi aşarak köprünün altında geçmeyi deneyince su içinde mahsur kaldı. Bir vatandaşın aracı ise köprünün altından geçtikten sonra bozuldu. ASKİ yetkililerinin de beklediği köprü altında bütün ikazlara rağmen bir vatandaş otomobili ile köprünün altına girdi. Vatandaşın otomobiliyle birlikte suyun içine sürüklenmesini son anda ASKİ görevlileri önleyerek otomobili sürücüsüyle birlikte kıyıya çıkarmayı başardı. Köprünün altında su olmasına rağmen yine de geçmeyi deneyen sürücüler ise, "Geçeriz sandık ama geçemedik" diye konuştu.

ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz ise son 10 yıldan bu yana su dolmayan köprü altının çok şiddetli yağmur yağdığı için su ile dolduğunu suyun çekilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.