Vodafone'un "4bucakG" tırı Adana'da

Vodafone'un "4bucakG" tırı Adana'da
 ADANA (AA) - Vodafone'un, ülkenin dört bucağını 4,5G ile tanıştırmak amacıyla yola çıkardığı "4bucakG" tırı Adana'da tanıtıldı. Vodafone,...

 

ADANA (AA) - Vodafone'un, ülkenin dört bucağını 4,5G ile tanıştırmak amacıyla yola çıkardığı "4bucakG" tırı Adana'da tanıtıldı.

 

Vodafone, özel teknolojilerle donattığı "4bucakG" tırında "Nisan'da Adana"da temasıyla düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri kapsamında, ziyarete gelen tüketicilere, 4,5G teknolojisini tanıma ve deneme imkanı sundu.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, 4,5G teknolojisini Türkiye’nin dijital tarihinde bir dönüm noktası olarak değerlendirdiklerini, hem sektörün hem de Türkiye'nin 4,5G ile mobil iletişimde çağ atladığını belirtti.

 

Telekomünikasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan 4,5G ile Türkiye'nin global ekonomide rekabetçi bir konumda olması için son derece önemli bir adım attıklarını bildiren Süel, şunları kaydetti:

 

"4,5G teknolojisinin herkesin hayatında köklü değişiklikler yaratacağına inanıyoruz. Vodafone olarak, bugün 16'sı 4,5G olmak üzere 21 ülkede 4G hizmeti veriyoruz. 4,5G teknolojisindeki bu deneyimimizle Türkiye’nin 81 ilinde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4,5G teknolojisiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu hedefle özel teknolojiler kullanarak tasarladığımız '4bucakG' isimli tırımızın yeni durağını Adana olarak belirledik. Vodafone '4bucakG' tırı ile 4,5G’yi ve dijital dönüşümü Adanalı tüketicilerimizin ayağına getirdik. Tırımızı ziyaret eden Adanalılara 4,5G teknolojisini tanıttık ve deneyimlettik. Vodafone olarak, ülkemiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.