Vali Mutlu dayanamadı "La İlahe İllah" dedi...

Vali Mutlu dayanamadı "La İlahe İllah" dedi...
Vali Mutlu ile eylemcilerin gergin randevusuİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Park eylemcilerine gece randevusu verdi. Dolmabaçe'deki ilk buluşmada Vali...


Vali Mutlu ile eylemcilerin gergin randevusu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Park eylemcilerine gece randevusu verdi. Dolmabaçe'deki ilk buluşmada Vali Mutlu ile bir eylemci arasındaki görüşme kameralara yansıdı. Vali Mutlu dayanamadı "La İlahe İllah" dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kendisiyle görüşmek isteyen Gezi Park eylemcilerine randevu vererek sabaha kadar görüşebileceklerini söyledi. Twitter üzerinden bir açıklama yapan Vali Mutlu, "Bu gece yüz yüze görüşmek isteyenlerle 00.00'dan itibaren Dolma Bahçe Saat Kule Kafe'de gruplar halinde, gerekiyorsa sabaha kadar görüşeceğiz" dedi.

Vali, akşam saatlerinde de Twitter üzerinden cep numarasını vererek görüşmek isteyenlerin kendisini aramasını belirtmişti.

Saat 00.20'de ilk grupla görüşmek için buluşan vali ile bir eylemci arasındaki diyalog kameralara yansıdı. Vali Mutlu gençlerle görüşeceklerini olayın sağduyu ile halledileceğini belirtirken gençlerden birinin sürekli artan tondaki sesi Vali Mutlu'ya "La İlahe İllah" çekdirdi.

Gencin ısrarla Gezi Parkı'na müdahale olmaması garantisi verilmesini, kimseye bir şey yapılmamasını istemesine aksi takdirde istifa etmesini talep etmesi karşısında Vali Mutlu kendisini tutamadı.

Kaynak: İHA, Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.