Ünüvar'dan Annelere Karanfilli Kutlama

Ünüvar'dan Annelere Karanfilli Kutlama
 Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen...

 

Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. 

  İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adana Şubesi'nin yetim ve ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla Doğal Park'ta organize ettiği kahvaltı etkinliğinin konuğu olan Ünüvar, annelere kırmızı karanfil vererek Anneler Günü'nü kutladı. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Çalışkan'la birlikte parkı gezip, vatandaşlarla sohbet eden Ünüvar, sadece bugünün değil her günün Anneler Günü olduğunu ifade ederek, "Bugün, sadece bugünkü Anneler Günü'nüzü kutluyorum" dedi.

  Etkinliğe katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelen Ünüvar,  Türkiye'nin sivilleşmesinin, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesiyle kaim olabileceğine inanan birisi olduğunu belirterek, "İHH'ya çok teşekkür ediyorum, çok önemli bir etkinlik. Böyle etkinlikleri her zaman yapmak lazım" diye konuştu.

  Etkinliğe; AK Parti Adana Milletvekili Adayları Fatma Güldemet Sarı ve Prof. Dr. Talip Küçükcan da katıldı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.