Ünüvar, ‘Erdoğan Adana’yı titretecek mi?’

Ünüvar, ‘Erdoğan Adana’yı titretecek mi?’
  Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık’ın Seçim Bürosunun Açılış Mitinginde konuşan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar:"CHP...

 

 

Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık’ın Seçim Bürosunun Açılış Mitinginde konuşan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar:

"CHP ve MHP genel başkanlarına da tavsiyede bulunarak “Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’ye bir önerim var. Sandıktan çıkmak istiyorsanız önce milletin gönlüne gireceksiniz. Nasıl ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 ile halkın seçtiği Cumhurbaşkanı oldu. Halkın gönlüne girdi. O yüzden çıktı. Halkın gönlünde büyümeye de devam ediyor” dedi.

 

Ünüvar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana programıyla ilgili de

“İstasyon meydanına gelip Adana’yı gümbür gümbür titretecek mi? Titretecek. Peki Cumhurbaşkanımızı ağırlayıp, uğurlayacak mıyız? Evet. Birileri çatlasa da, patlasa da gelecek ve Adanalı’ların gönlünde tekrar taht kuracak. Onların korkusu nedir biliyor musunuz arkadaşlar.  İstasyon meydanında Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu geldi, en büyük, en güçlü, en coşkulu mitingi yaptı. Diğerleri yapabildi mi? Yapamadı. Onlar istiyorlar ki, Cumhurbaşkanımız gelmesin, meydanı doldurmasın ve Adana’yı yeniden şahlandırmasın. Ama onlar istemese de biz yapacağız. Çünkü onlar istemedi ama biz hep yaptık. Hamdolsun ekonomide, sağlıkta her alanda onların rüyasında görse kabus diye uyanacakları her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yapmak istediğimiz şeyler bitmedi” dedi.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.