Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu İstanbul'da...

Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu İstanbul'da...
İstanbul'da 3-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan "9. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu"na, 30 ülkeden 100'ün üzerinde akademisyen katılacak.İstanbul...

İstanbul'da 3-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan "9. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu"na, 30 ülkeden 100'ün üzerinde akademisyen katılacak.
İstanbul İlim ve Kültür Vakfı'nca bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen ve "İlim, iman, ahlak ve insanlığın geleceği" konulu sempozyumun açılışı, 3 Ekim Pazar günü Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde yapılacak.
4-5 Ekim günlerinde İstanbul Wow Otel'de 09.00-19.30 saatleri arasında panellerin düzenleneceği sempozyuma, Türkiye, Amerika, Almanya, İngiltere, İsrail, Rusya, Hollanda, Kanada, Singapur, Yemen, Bahreyn, Cezayir, Malezya, Irak, Fas, Ürdün, Nijerya, Pakistan, Endonezya, Suudi Arabistan, Mısır, Lübnan, Suriye, Sudan, Hindistan, İran, Nijer, Avustralya, Filipinler ve Botsvana'dan 100'ün üzerinde akademisyenle, 250 kişilik bir gözlemci komitesi katılacak.
İki gün süresince Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak 27 panelin yapılacağı "9. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu" ile ilgili, "www.bediuzzamansempozyumu.com", "www.barlaplatformu.com" ve "sempozyum2010.com" internet sitelerinden bilgi alınabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.