Ülker, 'Küresel Top 100'de ilk 10'da!

Ülker, 'Küresel Top 100'de ilk 10'da!
Yıldız Holding, çikolata ve şekerleme alanında Küresel Top 100 listesinde 9. sıraya yükseldi.Dünyanın önde gelen çikolata ve şekerleme sektörü yayını...



Yıldız Holding, çikolata ve şekerleme alanında Küresel Top 100 listesinde 9. sıraya yükseldi.

Dünyanın önde gelen çikolata ve şekerleme sektörü yayını Candy Industry tarafından 10 yıldır hazırlanan ?Küresel Top 100? listesinde Yıldız Holding 9. sırada yer aldı.

Yıldız Holding çikolata ve şekerleme alanında gösterdiği faaliyetleriyle Candy Industry Dergisi?nin Ocak sayısında yayınlanan ve 2010 verileri temel alınarak oluşturulmuş Küresel Top 100 listesinde 9. sırada yer aldı. Yıldız Holding, geçtiğimiz yıl aynı listede 11. yer alıyordu.


Çikolata ve şekerleme sektöründe dünyada yakından takip edilen yayınlardan biri olan Candy Industry Dergisi, 10 yıldan bu yana, her yıl Küresel Top 100 listesi yayınlıyor. Liste, tüm dünyada çikolata ve şekerleme sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin ciro, çalışan sayısı ve üretim tesisi sayısı bazında değerlendirilmesiyle hazırlanıyor.


2010 yılı Yıldız Holding için çikolata ve şekerleme alanında yeniliklerle dolu bir yıl oldu. Yıldız Holding?in Sakız ve Şekerleme alanının lider kuruluşu Danimarkalı Gumlink ile yüzde 50-50 ortaklıkla kurduğu Continental Confectionary Company (CCC) Türkiye?deki yatırımlarını 2010 yılında büyük ölçüde tamamladı.

Çorlu?da kurulan fabrikanın üretime alınmasıyla ortaklığın ilk ürünü olan Oneo sakızları, Mayıs ayında tüketicilerle buluştu. Yeni çeşitlerle genişleyen Ülker Kremini ailesi birbirinden renkli ve lezzetli şekerleri ile raflarda yerini aldı.

Tüketicinin beklenti ve ihtiyaçlarını doğru analiz ederek yeni ürünlerle pazara çeşitlilik getirmeyi hedefleyen Yıldız Holding 2010 yılında Ülker Golden Finger, Albeni Tane Tane ve ikramlık yarım boy Ülker Çikolatalı Gofret gibi tüketicilerin gün içindeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel ve farklı ürünleri de pazara sundu.a

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.