?Ülkemiz ve Milletimiz için Birlik Beraberlik günüdür?

?Ülkemiz ve Milletimiz için Birlik Beraberlik günüdür?
AK parti Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, bu gece kutlanacak olan Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayınladı.?Ülkemiz ve Milletimiz için Birlik Beraberlik...


AK parti Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, bu gece kutlanacak olan Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

?Ülkemiz ve Milletimiz için Birlik Beraberlik günüdür?

ADANA ? Adalet ve Kalkın Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Kadir gecesini sevinçle karşıladıklarını söyledi.  Kadir Gecesi sebebiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Milletvekili Gürkan, bin aydan hayırlı bu mukaddes gecenin, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını diledi.

Mesajında ?Ramazan Bayramının da habercisi olan Kadir Gecesi, dostlukların pekişmesine vesile olsun.İnsanlık âlemine huzur ve barış getirsin? diyen  Gürkan, şöyle devam etti.

?Millet olarak birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür. Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı bu gece, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilede olacaktır. Sabır ve başkalarını düşünme ayından sonra Ramazan Bayramı ise, millet olarak sevinme ve birbirimizi kucaklama günüdür. Bu vesileyle hemşehrilerimin kandilini tebrik ediyor, Ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.