TürkTraktör iş makinalarıyla MARBLE Fuarı'nda

TürkTraktör iş makinalarıyla MARBLE Fuarı'nda
  İZMİR (AA) - TürkTraktör’ün Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, 2 yıl önce başladıkları iş makinaları üretiminde...

 

 

İZMİR (AA) - TürkTraktör’ün Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, 2 yıl önce başladıkları iş makinaları üretiminde performanslarını 3 katına çıkardıklarını belirterek, “Kendimizi bu sektörde görmek istediğimiz yer liderlik” dedi.

 

Özdemir, İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'ndaki stantlarında AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013 yılı sonunda girdikleri iş makinaları sektöründe iddialarını kanıtladıklarını söyledi.

 

Geçen yıl iş makinasındaki performanslarını 3 katına çıkardıklarını aktaran Özdemir, bu sektörde kısa vadede en çok tercih edilen marka olmak istediklerini kaydetti.

 

Traktörden sonra iş makinalarında da çok yüksek hedefler koyduklarını belirten Özdemir, "Kendimizi bu sektörde görmek istediğimiz yer liderlik. Biz bu fuara katılan firmalara teknoloji sağlıyoruz. İş makinalarımız madencilik sektöründe giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor" diye konuştu.

 

Özdemir, Türkiye’nin iş makinaları sektöründe Avrupa’da dördüncü, dünyada ise 11'inci büyük pazar olduğuna dikkati çekti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.