Türkmen Dağı bombalandı, ülkücüler sokaklara indi!

Türkmen Dağı bombalandı, ülkücüler sokaklara indi!
 Suriye’nin Türkmenler’e yönelik operasyonları protesto etmek isteyen ülkücüler İstanbul, Ankara ve Tokat'ta sokaklara indiler.Suriye’nin Türkmen...

 

Suriye’nin Türkmenler’e yönelik operasyonları protesto etmek isteyen ülkücüler İstanbul, Ankara ve Tokat'ta sokaklara indiler.

Suriye’nin Türkmen Dağı bölgesindeki Türkmenler’e yönelik operasyonları protesto etmek isteyen ülkücüler İstanbul, Ankara ve Tokat'ta sokaklara indiler

İSTANBUL

İstanbul Ülkü Ocakları ve İstanbul Alperen Ocakları, Rusya uçaklarının desteğiyle Suriye ordusu tarafından Türkmen Dağı Bölgesine yapılan operasyonları protesto etmek amacıyla Rusya Konsolosluğu önünde eş zamanlı basın açıklaması yaptı. 

ANKARA

Başkent’te, Suriye’nin Türkmen Dağı bölgesindeki Türkmenler’e yönelik operasyonları protesto etmek isteyen ülkücüler, Rusya Büyükelçiliği’ne yürüdü. Eylemde konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Türkmen Dağı’ndaki Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinin gerekli tavrı sergilememesi durumunda, ülkücülerin Türkmenler için canlarını vermeye hazır olduğunu dile getirdi. 

TOKAT

Cumhuriyet Meydanı'nda gece saatlerinde bir araya gelen Tokat Ülkü Ocakları üyeleri Türkmen Bölgesindeki kara harekatına tepki gösterdi. Ülkü Ocakları üyesi gençler “Ya kan susturacağız, ya kan kusturacağız”, “Kanımız aksa da zafer İslam'ın”, “Hükümet uyuma Türkmenlere sahip çık” şeklinde slogan attı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.