Türkiye ve dünya gündemi

Türkiye ve dünya gündemi
Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

ANKARA

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'nde düzenlenecek toplu açılış törenine, Manavgat Starlight Otel'de Memur-Sen'in 5. Büyük Türkiye Buluşması'na katılacak.

- Erdoğan, Belek Cornelia De Lux Otel'de York Dükü Prens Andrew'i kabul edecek ve Tatlıdil Forumu akşam yemeği ve kapanış törenine katılacak.

2- Başbakan Binali Yıldırım, Gökmeydan'da halka seslenecek, Bitlis Valiliğine ziyarette bulunacak, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka seslenecek ve Siirt Valiliğini ziyaret edecek.

3- CHP Genel Başkanı​ Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek ve Demirok Tesisleri'nde halkla buluşacak.

- Kılıçdaroğlu, Ataşehir Silence İstanbul Otel'de İstanbul'da Kastamonu Araç Dernekleri Federasyonu Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölköy ve Aybastı'da halkla bir araya gelecek. 

5- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Başakşehir'de STK temsilcileri ve hukukçularla, Silivri'de STK, kanaat önderleri ve hukukçularla bir araya gelecek, Silivri'de mitinge, Beylikdüzü'nde "Kanaat Önderleriyle Toplantı"ya iştirak edecek.

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kumburgaz'da sağlık çalışanlarıyla bir araya gelecek, Kapalıçarşı esnafını ziyaret edecek.

7- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çekmeköy'de Sivas İli ve İlçeleri STK Başkanları ve Yönetimleri Buluşması'na, Eğitim-Bir-Sen Öğretmenler Buluşması'na, 81 İl 81 Kızılay Anaokulu Projesi Tanıtımı'na; Ataşehir'de okul müdür ve öğretmenlerinin konferansına, Sultangazi'de Okul Aile Birlikleri ve Halk Eğitim Merkezleri ve Okul Müdürleri Buluşması ile Karslı Kanaat Önderi ve İş Adamları Buluşması'na katılacak.

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri mitingine katılacak.

9- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 6. Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu kapsamında İngiltere'nin Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile heyetlerarası görüşme ve çalışma yemeğinin ardından konuşma yapacak.

10- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

11- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

12- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

13- A Milli Futbol Takımı, Moldova ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Eskişehir'de başlayacak.

14- Formula 1'de sezonun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si sıralama turları yapılacak. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.