Türkiye-Ukranya A-Milli Kadınlar futbol müsabakası Adana da oynanacak

Türkiye-Ukranya  A-Milli Kadınlar futbol müsabakası Adana da oynanacak
2015 Fifa Kadınlar Dünya kupası avrupa elemeleri;-Türkiye-Ukrayna kadınlar (a) milli maçı-Adana gençlik hizmetleri ve spor il müdürü hadi:-? Her 2 ülkenin...


2015 Fifa Kadınlar Dünya kupası avrupa elemeleri;

-Türkiye-Ukrayna kadınlar (a) milli maçı

-Adana gençlik hizmetleri ve spor il müdürü hadi:

-? Her 2 ülkenin milli takımları ile seyirci ve diğer görevlilerin rahatlığı için gerekli önlemleri aldık?

-?ekibimize güvenerek kentimize milli maç veren futbol federasyonu?na teşekkür ederiz?

Kadınlar (A) Futbol Milli Takımı, 13 Şubat Perşembe günü  Adana?da 5 Ocak Fatih Terim Stadı?nda, 2015 FİFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için Ukrayna Kadınlar Milli Takımı ile karşılaşacak.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye-Ukrayna Kadınlar (A) Milli takımı karşılaşması için gerekli önemleri aldıklarını söyledi.

Kentte organizasyon konusunda tüm branşlarda profesyonel ekibe sahip olduklarını vurgulayan Hadi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Adana hava koşulları, ulaşım kolaylığı, her branşta spor kenti olması nedeniyle ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacak konumda. Bu nedenle tüm federasyonlar bizlere olan güvenlerinden dolayı önemli organizasyonları kentimizde yapılmasını uygun buluyorlar. 13 Şubat Perşembe günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı?nda 2015 FİFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup Müsabakaları nedeniyle Türkiye-Ukrayna Kadınlar (A) Milli Futbol maçı kentimizde yapılacak. Her 2 ülkenin milli takımları ile seyirci ve diğer görevlilerin rahatlığı için gerekli önlemleri aldık. Ekibimize güvenerek kentimize milli maç veren Futbol Federasyonu yetkililerine teşekkür ederiz.?

Hadi, Türkiye-Ukrayna karşılaşmasının 13 Şubat Perşembe Günü Saat 14.30?da yapılacağını, spor medyasının da akredite olduğunu sözlerine ekledi.

-MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDE KİMLER VAR ?-

Kadın A Milli Takımı'nın teknik kadro, diğer görevliler ve futbolcuları, şu isimlerden oluştu:

Kafile Sorumlusu: Timuçin Kalender,Teknik Direktör: Nur Mustafa Gülen,Kız U17 Teknik Direktörü: Talat Tuncel Kaleci Antrenörü: Selma İzitaş,Doktor: Şefika Kızıltoprak,Fizyoterapist:Ceyda Sarıal Malzemeci:Hasan Odabaş

Sporcular: Fatma Şahin, Didem Taş, Esra Erol, Sibel Duman, Didem Karagenç, Ceren Nurlu, Yağmur Uraz , Sevgi Çınar,Konak Belediyespor.

Emine Ecem Esen, Çiğdem Belci, Seval Kıraç, Ezgi Çağlar, Ataşehir Belediye Spor.

Elif Deniz  Trabzon İdmanocağı, Ebru Topçu, Berna Yeniçeri , Karadeniz Ereğlispor, Bilgin Defterli ,1.FC. Köln. Almanya, Pınar Yalçın 1.Dalby Gıf,  Arzu Karabulut, Bayer 04 Leverkusen.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.