Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Tamamlandı

Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final Müsabakaları Tamamlandı
Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final müsabakaları 8'i kız toplam 16 okulun katılımıyla tamamlandı.Adana'da Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu ile Yüreğir...


Türkiye Okullararası Hentbol Yarı Final müsabakaları 8'i kız toplam 16 okulun katılımıyla tamamlandı.

Adana'da Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu ile Yüreğir Serinevler Spor Salonu?nda gerçekleştirilen Türkiye Okullararası Yarı Final Müsabakaları?na kızlarda, İstanbul Adnan Kahveci, Ankara Kent Koop, Diyarbakır 5 Nisan, Adıyaman İMKB 75. Yıl, KahramanmaraşAltınova Şehit Bayram Demirci, Adana 125. Yıl, Mersin Çankaya ve KKTC Yakın Doğu Koleji katıldı.

Erkeklerde ise, İstanbul Özel Şişli Terakki, Hatay Payas Fahrettin Altan, Trabzon Merkez Özel Neşem, Mersin Osmaniye, Sivas Yahya Kemal, Adana Buhara , Elazığ Avukat İbrahim Gök ve KKTC Esentepe Orta Okulu katıldı.

İzleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşatan yarı final müsabakaları sonucunda kızlar kategorisinde Kahramanmaraş Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu ile Ankara Kent Koop Ortaokulu, erkelerde ise İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu ile Adana Buhara Ortaokulu finale gitmeye hak kazandılar. Finale yükselen takımlar 3-7 Mayıs tarihleri arasında Sivas?ta gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılacaklar.

Ayrıca müsabakalarda başarılı olan takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlerinden Gökhan Gönen ve Hüseyin Durak tarafından "Katılım Belgesi" dağıtıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.