Turkcell Teknoloji Zirvesi'ni tüm Türkiye izleyebilecek

Turkcell Teknoloji Zirvesi'ni tüm Türkiye izleyebilecek
 İSTANBUL (AA) - "Turkcell Teknoloji Zirvesi"ne katılamayanlar, zirvede gerçekleşen oturumları ve röportajları diledikleri yerden internet üzerinden...

 

İSTANBUL (AA) - "Turkcell Teknoloji Zirvesi"ne katılamayanlar, zirvede gerçekleşen oturumları ve röportajları diledikleri yerden internet üzerinden izleyebilecek.

 

Şirket açıklamasına göre, 9 Mart'ta Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen 8. Turkcell Teknoloji Zirvesini 7 bin kişi takip etti. 50 oturumda 106 fikir önderinin sunumlar yaptığı zirveyi canlı yayınlarla 376 bin online katılımcı izledi.

 

Bu yıl ana teması "4,5G ile dijital değişim hızlanıyor" olan Turkcell Teknoloji Zirvesi, katılamayanlar için "www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi" internet adresinden izlenebilecek.

 

Tüm Türkiye'deki şirketler, birbirinden farklı konuların tartışıldığı oturumlara ve röportajlara ulaşarak uzman isimlerden işlerinde nasıl fark yaratabileceklerinin ipuçlarını alabilecek.

 

 

 

-"Turkcell'liler kota kullanımından dolayı sürprizlerle karşılaşmayacak"

 

 

 

Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde "Gerçek Bağlantı" başlıklı bir sunum gerçekleştiren Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şunları kaydetti:

 

"Dünyanın en hızlı 4,5G hizmetinden Turkcell müşterileri yararlanacak. Tabii ki hız artarken tüketicinin aklına gelen ilk konu kota oluyor. Bu konuda Turkcell'lilerin içi rahat olsun. Müşterilerimiz için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Turkcell'liler kota kullanımından dolayı sürprizlerle karşılaşmayacak, ayrıca sunacağımız yeni tekliflerde data miktarında birim başı maliyetler düşecek."

 

Turkcell Müzik, BiP, Turkcell TV+ gibi Turkcell ürün ve servislerine de değinen Terzioğlu, bu ürünlerin data tüketmediğine vurgu yaptı ve 189 ülkede 6,7 milyon defa indirilen BİP ile ilk para transferini de gerçekleştirdi.

 

Terzioğlu, "BiP, görüntülü konuşma, kendiliğinden silinen mesajlar, roaming teklifleri gibi ayrıcalıklı özellikleri zaten sunuyordu. BiP artık mobil para transferi, müşteri hizmetlerinde bir kanal ve platform olarak kullanılabilecek. Ayrıca sabit ve mobil her yöne aramalar BiP üzerinden gerçekleştirilebilecek" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.