Turhan'ın Karikatürü Paylaşım Rekoru Kırıyor

Turhan'ın Karikatürü Paylaşım Rekoru Kırıyor
Eski Zaman Karikatürist ve illüstratörü Osman Turhan'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı karikatür paylaşım rekoru kırdı.Karikatürist, illüstratör...



Eski Zaman Karikatürist ve illüstratörü Osman Turhan'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı karikatür paylaşım rekoru kırdı.

Karikatürist, illüstratör Osman Turhan, Fethullah Gülen'in bedduası sonrası uzun yıllardan beri çalıştığı Zaman gazetesinden geçen ay istifa etmişti.

İSTİFA AÇIKLAMASINI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Turhan istifasına ilişkin şunları yazdı: "Zaman Gazetesi ile yollar ayrıldı. İstifa sebebim son günlerde yaşananlar hakkındaki fikir uyuşmazlığıdır. Hayırlısı olsun." diye yazarak tepskisini dile getirmişti.

YAYINLANMAYAN KARİKATÜR

Turhan'ın 21 Aralık günü twitter'dan yayınladığı karikatür ise dikkat çekmişti. Son karikatürü 20 Aralık günü yayınlanan Turhan'ın bu karikatürü gazetede yer almadı.

Çocuk illüstrasyonunda Türkiye'de en önemli isimlerden biri olan Osman Turhan, TRT Haber'de yaptığı başarılı anismasyonlarla da adından söz ettirmişti.

Ünlü Karikatürist ve illüstratör Turhan bugün de sosyal medyada paylaştığı karikatürle paylaşım rekoru kırdı. Yeni Türkiye'yi anlattığı karikatüründe çok anlamlı bir mesaj da vermiş oldu.

İşte o karikatür:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.