Turgut Tekin Toprağa Verildi

Turgut Tekin Toprağa Verildi
DYP’li eski Bakan Çağlar, ‘’Adana gariban dostu, çok mütevazi bir milletvekilini kaybetti. Turgut Tekin yeri doldurulamayacak mütevazi bir insandı’’ dedi.

İSTANBUL- Adana’nın sevilen simalarından 19. Dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Adana Milletvekili Turgut Tekin İstanbul Zinmcirlikuyu Mezarlığı’nda devlet töreni ile toprağa verildi.

Zincirlikuyu Mezarlığına Polis mangası ile getirilen Turgut Tekin’in cenaze törenine  çok sayıda dostu, akrabası, milletvekilleri ve spor camiası katıldı.

Törene katılanlar arasında Milletvekili olduğu dönemde Bakanlık Yapan Bursa Milletvekili Cavit Çağlar da bulunuyordu. Turgut Tekin’in gariban dostu olduğunu belirten Cavit Çağlar, ‘’TBMM’deki bürosu sürekli dostları ve yardım talebinde bulunanlar tarafından doluydu. Hiçbir zaman dostlarını kırmazdı. Mütevazi kişiliği vardı. Turgut abimizi her zaman rahmetle anacağız'' dedi.

Eşi Dr. Süheyla Özgören Tekin, Kardeşleri Adana Hentbolünün sembol ismi ve eski spor İl Müdürlüğü yöneticilerinden Kazım Tekin ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi Valilik eski Basın Müdürü Arif Tekin, yeğeni Yrd. Doç Dr. Mustafa Tekin, Adana Valiliği Eski Yazıişleri Müdürü Veli Kasap ile aile fertleri cenaze törenine katılanlarla yakından ilgilendiler.

Adanalı olan Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TUGİK) Yönetim Kurulu üyesi Reha Yereşen’ın da katıldığı cenaze törenine TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin sözlü de çelenk gönderdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.