Turgay Develi Adanalıları cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet etti

Turgay Develi Adanalıları cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet etti
  CHP Adana Milletvekili Turgay Develi Adanalıları cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet etti Develi: Umudu birlikte örgütleyelim CHP...

 

 

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi Adanalıları cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet etti

 

Develi: Umudu birlikte örgütleyelim

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla cumartesi günü yapılacak miting için Adanalılara umudu birlikte örgütleyelim çağrısı yapan CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, “Adana umudun bayrağının dalgalanmaya başladığı şehir olacaktır. Bu umut dalgasını Türkiye'ye yayacağız. “dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Turgay Develi eşitlik-adalet ve özgürlük isteyen bütün Adanalıları Cumartesi günü yapılacak mitinge davet etti. Cumartesi günü saat 16.30'da başlayacak mitingin ülkede yaşanan hukuksuzluğa, adaletsizliğe hep bir ağızdan karşı çıkışın haykırılması anlamına geldiğini söyleyen CHP Milletvekili Turgay Develi,' Adanalılar, Bereketli Çukurova topraklarının demokrasi kahramanı evlatlarının izinden yürüyerek bir karşı duruş gerçekleştirecektir. Abidin Dinoları, Yaşar Kemalleri, Orhan Kemalleri, Muzaffer İzgüleri, Yılmaz Güneyleri, Demirtaş Ceyhunları yetiştiren bu bereketli topraklar karanlığa teslim olmayacaktır. Yolsuzluğu, yoksulluğu ve çaresizliği yeneceğiz diyerek iktidar erkini ele geçiren AKP, 14 yıllık iktidarında şehrimizi işsizliğin ve çaresizliğin hüküm sürdüğü başkent haline getirdiler. AKP'nin ikiyüzlü ve halkı soyan, zulmeden iktidarına karşı umudun bayrağı şehrimizden dalgalanmaya başlayarak tüm Türkiye'yi saracaktır. Yoksul, işsiz, sendikasız, emekli ile dar gelirli, topraksız ve küçük topraklı köylülerimiz umudun yenilmezliğini, iktidarları süresince kendileri zenginleşen AKP'ye ispatlayacaklardır' dedi.

Turgay Develi, İş aramaktan yorulup köşesine çekilen, kaderi ve gelecekleri taşeronların insafına bırakılmış milyonlarca örgütsüz işçi, vergisini bile ödeyemeyen küçük esnaf ve işverenler ile YÖK'süz üniversitelerde bilim öğrenmek ve örgütlenmek isteyen öğrenci gençlik ile birlikte güzel yarınları kuracaklarına inandığını sözlerine ekledi.

 

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.