TÜMSİAD ? ın yeni hizmet binası açıldı?

TÜMSİAD ? ın yeni hizmet binası açıldı?
ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube binasının Çukurova ilçesi Karslılar mahallesindeki yeni hizmet binası görkemli bir...


ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube binasının Çukurova ilçesi Karslılar mahallesindeki yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.

Açılış kurdelesini Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli,  Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti MKYK üyesi İstanbul Milletvekili Özlem Türköne ile birlikte gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, misafirlerine faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

TÜMSİAD EKONOMİYE BÜYÜK KATKI SAĞLADI

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ise konuşmasında hedeflerinin hizmet kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Sert, ülke ekonomisinin kalkınması noktasında STK' ların yapacağı pek çok iş olduğunu belirterek, ''KOBİ'leri güçlendirip onları ekonomiye kazandırmalıyız'' dedi.

Adana Valisi İlhan Atış? da TÜMSİAD? ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Atış, TÜMSİAD Adana Şubesinin topluma ve ekonomiye büyük katkılar sağladığını belirterek örnek bir dernek olduğunu kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli? de TÜMSİAD ve benzeri örgütlerin çalışmalarından gurur duyduklarını ifade ederken hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra açılışa katılan davetliler 3 katlı binayı gezdi. TÜMSİAD, Adana Valisi İlhan Atış?a minyatür Isparta dokuma halısı hediye etti.

Adana Valisi İlhan Atış,Ak partinin bayan Milletvekilleri Fatoş Gürkan ile Özlem Türköne  TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, TÜMSİAD Adana Şube  İl Genel sekreteri ile iş adamı Hakan Özdeğer?e birer plaket takdim etti.

Açılışa, Siyasi Gençlik Birliği ( SİYGEB) Genel Başkanı Erdin Özel, Başbakan Müşaviri Saadettin Kılıç, Başbakan Müşaviri Ali Yüksel, TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı Yahya Akman, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünivar, Adanalı iş adamları ile kalabalık bir davetli topluğunu katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.