TÜMSİAD Başkanı Köse; ?Güzelliklerin yaşandığı ay?

TÜMSİAD Başkanı Köse; ?Güzelliklerin yaşandığı ay?
 Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Ramazan ayı nedeniyle bir yazılı açıklama yayınladı. Başkan...


 

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Ramazan ayı nedeniyle bir yazılı açıklama yayınladı. Başkan Köse, Ramazan ayına girmiş  olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle dedi:

?Ramazan, değer ve yükümlülükleriyle muhasebe yapmamızı sağlayan, manevi iklimiyle ruhlarımızı diri tutan, bireysel ve toplumsal düzeyde nice güzelliklerin yaşandığı önemli bir aydır.  On bir ayın sultanı olarak nitelenen mübarek Ramazan ayı fakirlerin gözetildiği, zekâtların verildiği, yardımların bir kat daha arttığı yüce bir aydır. Çünkü Ramazan ayı, insanı nefsinin aşırı arzularından ve maddi ihtiraslarından kurtarıp yücelten bir aydır. Ayrıca Ramazan gecelerinde büyük bir coşku ile kılınan teravih namazları da sadece bu aya mahsus bir ibadettir. Oruçlunun derin bir huzur ve manevi zevk duyduğu sahur ve iftar sofraları da Ramazan ayına ayrı bir anlam kazandırır. Bu vesileyle, mübarek Ramazan Ayınızı  gönülden tebrik eder, hepimizi Ramazan Bayramına kavuşturmasını yüce Allah?tan niyaz ederim.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.