Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay ERÖZGÜN, Mevlid Kandili mesajı

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay ERÖZGÜN, Mevlid Kandili mesajı
 ERÖZGÜN, Peygamber Efendimizin cehalet, zulüm ve ahlâksızlığın doruk noktasına ulaştığı bir dönemde dünyaya gelişi ile insanlık için aydınlık...

 

ERÖZGÜN, Peygamber Efendimizin cehalet, zulüm ve ahlâksızlığın doruk noktasına ulaştığı bir dönemde dünyaya gelişi ile insanlık için aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan sevgili peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisi olduğunu belirtti.

 

ERÖZGÜN, İnsanlık değerlerinin bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandırıldığı,dostlukların çıkar ve menfaate endekslendiği, vicdanlarda bütün insanlığıkucaklayacak merhamet duygularının zayıfladığı, fertlerin çözülmeye ve mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde rahmet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olarak bizleri aydınlatmakta olduğunu vurguladı.

 

Bu geceyi iyi bir fırsat bilip, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım, ibadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenelim diyen ERÖZGÜN, Bu duygular ile Tüm Sağlık-Sen ve şahsım adına; aziz milletimizin ve İslam âleminin?Peygamberimizin ? dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandilini kutlar, ülkemizin ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, zülüm, esaret ve sömürüden kurtuluşuna, insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını dilerdim dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.