TSK Mehmetçik Vakfı Vekâleten Kurban Bağışı Kabulü?

TSK Mehmetçik Vakfı Vekâleten Kurban Bağışı Kabulü?
TSK Mehmetçik Vakfı 1996 yılından itibaren yapmış olduğu vekâleten kurban kesim faaliyetini bu yıl da halkımızın güvenine layık bir şekilde icra edecektir.Dini...



  1. TSK Mehmetçik Vakfı 1996 yılından itibaren yapmış olduğu vekâleten kurban kesim faaliyetini bu yıl da halkımızın güvenine layık bir şekilde icra edecektir.
  2. Dini vecibelere uygun özellikte ve öncelikle yurtiçinden temin edilen kurbanlıkların; modern tesislerde, hijyenik koşullarda, her kesimhanede görevlendirilen dört Vakıf personeli huzurunda, veteriner denetiminde, noter gözetiminde ve din görevlisi nezaretinde kesimi gerçekleştirilecektir.
  3. Kesilen kurbanların bir bölümü kesim bölgelerindeki şehit yakınları ve gazi Mehmetçik ailelerine dağıtılacak, kalan bölümü ise ekonomik olarak değerlendirilerek yardım planında yer alan 10.225 malul gazi ve engelli Mehmetçik ile bunların çocuklarına yardımda kullanılacaktır.
  4. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kesim faaliyetleri internet üzerinden canlı yayınlanacaktır. Arzu eden bağışçılarımız www.mehmetcik.org.tr adresi üzerinden faaliyetleri izleyebilirler.
  5. TSK Mehmetçik Vakfı tüm gayretlerine rağmen 2011 yılında ancak 38.000 kurban temin edebilmiştir. Bu nedenle vekâleten kurban bağışında bulunacak vatandaşlarımızın bağışlarını son güne bırakmamaları önemle rica olunur.
  6. Kurban bedeli 460 TL veya 250 ABD Doları veya 185 Euro'dur.
  7. TSK Mehmetçik Vakfına şu şekilde vekaleten kurban bağışı yapılabilir;
    1. 04 Kasım 2011 Cuma günü saat 17:00'a (EFT için 03 Kasım 2011 Perşembe günü saat 16.00); kadar aşağıda belirtilen banka hesap numaralarına banka şubelerinden veya internet bankacılığından yararlanılarak,
    2. Ankara'daki Vakıf Genel Müdürlüğü ile İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Kocaeli'ndeki Vakıf temsilcilikleri ve şirketleri (Mehmetçik Vakfı Limitet Şirketi, Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi, Mehmetçik Vakfı ve Tınaztepe Gayrimenkul Yönetimi Ltd. Şti.) aracılığı ile
    3. Vakıf internet sitesi (www.mehmetcik.org.tr) üzerinden kredi kartı ile.
  8. Yurt dışında bulunan vatandaşlarımız ise Vakıf internet sitesi üzerinden kredi kartı ile on-line bağış yapabilecekleri gibi 03 Kasım 2011 Perşembe günü saat 16.00'a kadar bulundukları ülkelerdeki banka şubelerinden aşağıdaki hesaplara (BIC SWIFT Kodu ve IBAN Numaraları Vakıf internet sitesinde belirtilmiştir.) bağış yapabileceklerdir.
  9. Kesim sonrası bağışçılarımıza gönderilecek teşekkür mektubu, noter onaylı kesim tutanağı ile arzu eden bağışçılarımıza kurban kesimi görüntülerinin CD'sinin ulaştırılabilmesi için bağış işlemleri sırasında kimlik, adres, cep ve ev telefon bilgileri ve vatandaşlık numarasının tam ve doğru olarak yazılması gerekmektedir. Özellikle EFT yolu ile yapılan bağışlara ait adres bilgilerinin Vakfa eksik ulaşması söz konusu olabilmekte ve bağışçılarımıza ulaşılmakta zorluklarla karşılaşılabilmektedir. Bu nedenle EFT ile bağışta bulunan vatandaşlarımızın, adres bilgilerini Vakfa ayrıca bildirmeleri önem arz etmektedir.
  10. TSK Mehmetçik Vakfı, vatandaşlarımızın kendi irade ve arzuları ile yaptıkları vekâleten kurban bağışlarını kabul etmekte, başka kişi, kurum veya kuruluşlara Mehmetçik Vakfı adına vekâleten kurban bağışı toplama yetkisi vermemektedir.

Vekâleten kurban bağışı hesap numaraları

Vekâleten kurban bağışı yapılabilecek bankalar

Bankalardaki kurban bağışı ortak hesap numaraları

T.C. Ziraat Bankası Tandoğan Şubesi

Türkiye Halk Bankası Meşrutiyet Şubesi

Türkiye Vakıflar Bankası Hava Kuvvetleri Şubesi

Akbank Nenehatun Şubesi

Alternatif Bank Siteler Şubesi

Denizbank Balgat Şubesi

Finansbank Necatibey Şubesi

Garanti Bankası Yenişehir Şubesi

ING Bank Çankaya Şubesi

Şekerbank Balgat Şubesi

Türk Ekonomi Bankası Balgat Şubesi

Türkiye İş Bankası Balgat Şubesi

Yapı Kredi Bankası Balgat Çetin Emeç Şubesi

TL için

: 1996

ABD Doları

: 1997

EURO için

: 1998

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.