TPAO'nun petrol şenliğine büyük ilgi

TPAO'nun petrol şenliğine büyük ilgi
Bir dönemler Terör, Faili Meçhul cinayetler, intiharların başkenti olarak gündeme gelen Batman son yıllarda yapılan yatırımların yanı sıra sosyal ve...



Bir dönemler Terör, Faili Meçhul cinayetler, intiharların başkenti olarak gündeme gelen Batman son yıllarda yapılan yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere adından söz ettiriyor..

TPAO'nun her yıl gelenekselleştirdiği Petrol Şenliği, bu yıl değişiklik yapılarak, Valilik, Belediye, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür Ve Turizm Müdürlüğünü de etkinliğe katarak şehir merkezindeki Atatürk Parkı'nda yapıldı. Petrol şenliğine resmi kurumlarının yanı sıra Belediye ve Mazlum-Der, Kurdi-der gibi çok sayıda STK?ların da katıldığı belirtildi.

Petrol şenliğinde TPAO'nun gelişim sürecinin yer aldığı fotoğraf sergisi ile İrfan Tapanın annelerimiz fotoğraf sergisi, özel okullarda okuyan öğrencilerin çalışmaları, Spor gösterileri Öğrencilerie Cuval ve yumurta yarışmaları şenliği izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Valisi Ahmet Turhan, Milletvekili Ziver Özdemir, TPAO Bölge Müdürü Süleyman Çalık ile çok sayıda kurum müdürü ile batmanlıların katıldığı şenlik bir festival havasında geçti. Şenliğe katılan maliye Bakanı Mehmet şimşek, Şenliği düzenleyen bütün kurumlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haber7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.