Topçu'dan Yazıcıoğlu açıklaması...

Topçu'dan Yazıcıoğlu açıklaması...
 Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesine neden olan kaza için Üçüncü Araştırma Komisyonu kuruldu.Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu...

 

Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesine neden olan kaza için Üçüncü Araştırma Komisyonu kuruldu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu ise "Arama çalışmalarındaki rezaletten sorumlu olanların hesap vermesi gerekir" dedi...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesine neden olan helikopter kazasına yönelik haberleri nedeniyle Bugün Gazetesi'ne teşekkür eden BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Biz bu gerçeklerin ortaya çıkmasını bek liyorduk. Meclis Araştırma Komisyonu önemli bilgilere ulaştı" dedi. İkinci komisyonun kurulmasında ısrar ettiklerine dikkat çeken BBP Lideri Topçu, "Cumhurbaşkanlığı ve Meclis'in bu konuyu aydınlatma görevi vardır. Yargıya da büyük gö rev dü şüyo r" şeklinde konuştu.

BBP lideri Topçu, "17.00'de enkazın yeri tespit ediliyor. Meclis komisyonuna çağrılan astsubaylar her şeyi açık açık anlatmış. Kırmızı noktalar belirleniyor. Ama buna rağmen burada arama yapılmıyor. Bizim kurumlarımızın altı da üstü de çürümüş. Arama kurtarma çalışmalarındaki rezalet ortaya çıkıyor. Bunların sorumlularının bulunarak hesap vermesi gerekir" dedi.

KAZA DENİLİP KAPATILMAK İSTENDİ


Yazıcıoğlu'nun hayatına mal olan olayın kaza denilerek kapatılmak istendiğini belirten BBP lideri Yalçın Topçu, "Ama millet farklı düşünüyor. Anam "Oğul bu oğlanın başını dağlara çarpıp yediler. Senin de başına bu işler gelir, girme bu işlere' dedi. Anam gibi düşünen milletin ikna edilmesi gerekir" dedi. Topçu, "Bu bir kaza ise kaza olduğu ispat edilmelidir. Suikast ise bu net olarak ortaya çıkarılmalıdır. Burada görev Çankaya, Meclis ve yargınındır. Burada hatası, ihmali ve kusuru bulunan herkes yargı önüne çıkartılıp hesap vermelidir" şeklinde konuştu.

Bilal ÇETİN/ANKARA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.