"Top Atana Gül Atılmaz"

"Top Atana Gül Atılmaz"
Bahçeli'den, Suriye tezkeresine verdikleri desteğe yönelik eleştirilere cevap...Samsun' da konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...


Bahçeli'den, Suriye tezkeresine verdikleri desteğe yönelik eleştirilere cevap...

Samsun' da konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Top atana gül atmamız akla ve mantığa ihanettir. Biz Türkiye' nin menfaati için her fedakarlığı yaparız" dedi.

Suriye tezkeresine evet diyen Milliyetçi Hareket Partisi'ne yapılan eleştirilere en sert tepki Devlet Bahçeli'den geldi.

Samsun İlkadım Belediyesi'nce yapılan halk ekmek fabrikasının açılışında konuşan Bahçeli, top atana gül atmamız akla mantığa ihanettir dedi.

Bahçeli, "Bizim isteğimiz savaş değildir. Niyetimiz Türk Milletini sonu belirsiz bir maceraya sürüklemek hiç değildir. Şartlar olgunlaşmadıktan sonra savaşmanın cinayet olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Ancak vatan ve milletimize açık bir saldırı oluyorken top atana da gül atmamız akla ve mantığa ihanettir." diye konuştu.

Bahçeli, tezkereye gönül rahatlığıyla destek verdiklerini söyledi.

MHP lideri, "Tezkereyi destekledik ve arkasında durduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin elini güçlendirmek için üzerimize düşen sorumluluğu gönül huzuruyla yerine getirdik. Biz Türkiye'nin menfaati ve Türk milletinin güvenliği için her fedakârlığı yaparız, her bedeli de Allah'ın izniyle seve seve öderiz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.