Tohm Kürek Sporcusu Ve Antrenörüne Doğum Günü Sürprizi

Tohm Kürek Sporcusu Ve Antrenörüne Doğum Günü Sürprizi
 Adana Atlıspor Kulübü tesislerinde konaklayan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Kürek Sporcusu Didem Sürer ve Antrenör Doruk Girişmen’e...


 

Adana Atlıspor Kulübü tesislerinde konaklayan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Kürek Sporcusu Didem Sürer ve Antrenör Doruk Girişmen’e sürpriz doğum günü gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi,  Didem Sürer ve Doruk Girişmen’in doğum günü olduğunu öğrenince büyük bir yaş pasta yaptırarak kampa geldi.

Antrenman sonrasında akşam yemeğinin ardından İl Spor Müdürü Hadi’nin organizasyonuyla görevliler yaş pastayı masaya getirdiler. Didem Sürer’in 15. yaş günü ve Doruk Girişmen 26. yaş günü için mumları söndürerek pastayı kesti ve arkadaşlarına ikram etti.

Çok duygulandığını ifade eden Didem Sürer, dört aydır kampta olduğunu ve doğum günün unutmayan başta Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürü Mahmut Kır, antrenörleri ve sporcu arkadaşlarına teşekkür etti.

Ayrıca bu tip organizasyonları sık sık yapacaklarını belirten Hadi, “Kampta bulunan sporcularımıza aile ortamı oluşturuyoruz. Yeni yaşlarında iki arkadaşımıza başarılar diliyorum. Başarılı olmanın bir ölçüsü de bu gibi günleri hatırlamak ve yaşatmaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.