Teröri hep birlikte bitireceğiz!

Teröri hep birlikte bitireceğiz!
Macaristan'ın Kayseri Fahri Konsolosu ve DEİK Türkiye - Macaristan İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Osman Şahbaz..

''Kayseri’de yaşanan menfur saldırıda Mehmetçiğimizi ve milletimizi hedef alan terör eylemini lanetliyor, merhamet timsali necip milletimize başsağlığı diliyorum'' dedi.

Kayseri'de çarşı izni kullanan askerimiz hedef alınarak yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet ve mağfiret, yüreklerine ateş düşen ailelerine sabır ve metanet, yaralılarımıza ise acil şifalar dileyen Osman Şahbaz, insanlıktan nasibini almamış bu cani, aşağılık, alçak terörün kanlı eli elbette kırılacaktır diyerek, ''Şu bilinmelidir ki, Peygamber ocağı neferleri, insanlığın onur ve şerefi, Allah’ın adaleti için canını siper eden kahraman askerlerimizin, polisimizin ve aziz milletimizin gücü, inancı asla zayıflamayacaktır. Terörün de üstesinden geleceğiz. Bu terör belasını hep birlikte bitireceğiz. Geçmişte olduğu gibi dünyanın en ücra köşelerine kadar adalet, merhamet ve insanlığın onuruna nefer olan Türk milleti daha güçlü olarak, aşağılık hain terörün üstesinden gelecektir. Milli seferberlik ruhuyla milletimizin her daim yanındayız'' diye konuştu.

Aziz milletimiz dün olduğu gibi yarınlarda da zulmün, terörün ve şiddetin karşısında tek yürek olarak duracağını ifade eden Şahbaz, bu necip millet, göğsündeki iman ve vatan aşkıyla barış ve aydınlık bir geleceğin teminatı olmaya devam edeceğini kaydederek, ''Allah bu millete zeval vermesin, rahmetini ve merhametini üzerimizden eksik etmesin'' dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum