Teröre karşı neden profesyonel kadro oluşturulmuyor?

Teröre karşı neden profesyonel kadro oluşturulmuyor?
MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, PKK ile 30 senedir verilen mücadeleye rağmen neden profesyonel bir kadronun oluşturulmadığını sordu."Teröristler profesyonel...


MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, PKK ile 30 senedir verilen mücadeleye rağmen neden profesyonel bir kadronun oluşturulmadığını sordu.

"Teröristler profesyonel katillerdir. Onların karşısına 20 yaşındaki gencecik 3 aylık askerler onlarla nasıl mücadele etsin?" diye soran Oğan, 'demokratik açılımın' yanlış olduğunu savundu. TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan'ın konuğu olan Oğan, PKK'nın sadece cinayet işleyen bir terör örgütü olmadığını söyledi. Terör örgütünün ciddi paralar kazanan bir holding haline geldiğini belirterek, "Bu işten para kazananlar da bu işi bırakmazlar." değerlendirmesinde bulundu. Oğan, PKK'nın küresel güçlerin bölgelerdeki taşeronu olduğunu da kaydetti.

Terör sorununun çözüme kavuşması noktasında hükümete gereken desteği vereceklerini de aktaran MHP'li vekil, şöyle devam etti: "Başbakan Erdoğan, 'Türkiye'de Türk-Kürt sorunu yoktur; terör sorunu vardır.' sözüyle nihayet bizim düşüncemize gelmiştir. Bu zamana kadar yapılan en büyük sorun teşhis konulamamasıdır. Bizler MHP olarak Türkiye'nin terörden kurtulması için her türlü yardıma hazırız. Bunun için hükümetin desteklenmesi gerekiyorsa biz varız."



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.