Tarih göz göre göre yok ediliyor

Tarih göz göre göre yok ediliyor
 CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı ve Meclis üyesi Fatih Özgür, seçim çalışmalarını Sarıyakup mahalelle muhtarı Hüseyin Güler ve ayakkabıcı...

 

CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı ve Meclis üyesi Fatih Özgür, seçim çalışmalarını Sarıyakup mahalelle muhtarı Hüseyin Güler ve ayakkabıcı esnaflarıyla bir araya gelerek sürdürdü.

Bu zamana kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Özgür, muhtar ve esnafın sorunlarını da dinleyerek not aldı. Adana?nın en eski mahallelerinden biri olan Sarıyakup mahallesinin belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ifade eden CHP Seyhan belediye Başkan aday adayı ve meclis üyesi Fatih Özgür, ?Şayet partim şahmısı aday göstermesi halinde seçimi açık ara kazanacağıma inancım tam. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak mahallerimizin sorunlarını, Seyhanlı yurttaşlarımızın beklentilerini belirleyerek öncelikli sorunların çözümü için çalışacağız. Yine, mahallenin ihtiyacı doğrultusunda hizmet getireceğiz. Birilerine çıkar sağlamak, birilerine şirin gözükmek gibi derdimiz yok. Halkın parasını, tüyü bitmemiş yetim hakkını sokağa saçmayacağız? diye konuştu.

Sarıyakup, Tepebağ mahalleleri, Saydam, Debboy caddelerinin bulunduğu alanın tarihi öneme sahip olduğunu hatırlatan Özgür, ?Buralar koruma altına alınmalı. Burada yapılacak her çalışma dikkatli ve bir o kadar titiz olunmalı. Aksi takdirde oluşacak tarihi bir kaybın telafisi mümkün olmaz? dedi.

Çevre esnafın sorunlarını da dinleyen CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı ve Meclis üyesi Fatih Özgür, ayakkabıcılar çarşının daha çağdaş ve modern bir siteye taşınması gerektiğine vurgu yaparak ?Bu zamana kadar hizmet yerine laf üreten yerel yöneticiler, yaklaşan seçimde yine halkı ve esnafımıza şirin gözükmek için bir takı vaatlerde bulunuyorlar, soru gelmeyen vaatlere bu halkın, bu esnafın karnı tok. Biz göreve geldiğimizde ayakkacılar çarşısındaki esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için elimizden gelen imkanı kendilerine seferber edeceğime buradan söz veriyorum? diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.