Taksim Taksim Rezalet!

Taksim Taksim Rezalet!
Taksim Taksim Rezalet!Geçtiğimiz haftalarda polis ve göstericiler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı Taksim Gezi Parkı, polisin Taksimden geri...

Taksim Taksim Rezalet!

Geçtiğimiz haftalarda polis ve göstericiler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı Taksim Gezi Parkı, polisin Taksimden geri çekilmesinin ardından göstericilerin rezalet kampına dönüşmüş durumda.

Sultan Fatih?in emaneti İstanbul?un göbeğinde tam anlamıyla bir rezalet yaşanıyor.

Taksim Gezi Parkı?ndan çadırlardan yansıyan görüntüler yaşanan ahlaksızlığın boyutunu gözler önüne seriyor.

Haklı olarak gösterilen bir talep bu fotoğraflarla kepazeliğe dönüştü..

Bu başıboşluğa kim dur diyecek? Bu aymazlık ne kadar daha sürecek?

Kamuoyu yetkililerden merakla bu sorularını cevabın bekliyor!


Artık yeter bıktırdınız!

15 gündür devam eden Gezi Parkı olayları Türkiyeye maddi ve manevi gerekse imaj olarak çok büyük zararlar getirdi.

Yaklaşık 15 gün önce Taksim?de ağaçların sökülüp yerine AVM yapılacağı yönünde haberler üzerine olayı protesto etmek için toplanan binlerce kişinin eylemiyle başlayan ve sonrasında yurt geneline yayılarak büyüyen Gezi Parkı olaylarının bilançosu korkunç boyutlara ulaştı.

İlk olarak yeşil alanları koruma ve alana AVM yapmak isteyen iktidarı protesto şeklinde başlayan Gezi Parkı eylemleri sonraki günlerde yüzlerce resmi ve sivil aracın yakıldığı, kamu binalarına saldırılar düzenlendiği ve bankaların talan edildiği terör gösterilerine dönüştürüldü

Kısa bir süre içerisinde tüm yurdu etkisi altına alan eylemler sırasında haberciler dövüldü, canlı yayın araçları yakıldı. Toplu taşıma araçlarının kullanılamaz hale getirildiği eylemlerde bir çok yerde ulaşım iptal oldu vatandaşlar mağdur edildi. Eylemciler camilerin içini istedikleri kullandı, ayakkabılarıyla halıları çiğnedi cami içerisinde içki ve sigara içti. 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve bir komiserin şehit olduğu eylemler vatandaşa artık bıkkınlık getirmiş durumda.

Eylemlerin maddi zarar bilançosu olarak esnaf büyük zararlar gördü. Eylemlerden ötürü halen kepenk açamayan işyerleri olduğu gibi zararlarını tespitte dahi zorlanan esnaflar bulunuyor.İşyeri sahipleri bu mağduriyetlerinin ne zaman biteceğini ve bittikten sonra maddi manevi enkazın nasıl ortadan kalkacağını kara kara düşünür oldu.

Öncesinde protesto gösterileri şeklinde başlayıp sonrasında terör gösterilerine dönüşen eylemlerden en çarpıcı kareler?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.